Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Με Πακιστανούς ρε μαλάκα;

Οποία ξεφτίλα ... παλιότερα λέγαμε τρεις και ο κούκος ... απο χτές θα λέμε τρείς και ο Μπένυ. Άρε χοντρέ έπιασες πάτο.

Δεν έφτανε που δεν είχε κόσμο... κάποιοι εγκάθετοι σκέφτηκαν να φορτώνουν σε λεοφωρείο μερικά μπουμπούκια από την Αμυγδαλέζα με πράσινες σημαίες.... πόσο να πήγε το κεφάλι; 3 ή 5 ευρώ; Είναι βολικοί οι Πακιστανοί τα κάνουν όλα για λίγα ευρώ....

Δε το πίστευα όταν το άκουσα στο ραδιόφωνο. Αλλά το πίστεψα όταν είδα το μακελειό του Στέφανου. Για όλους όσους θέλουν να το ξαναδούν εδώ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό.... Σημαιοστολίσαν και το σημείο που αυτοκτόνησε ο φαρμακοποιός εξαιτίας τους. Μα είναι δυνατόν ρε γαμώτο; Κανένας σεβασμός;

Νομίζουν ότι ζούμε ακόμα στις "καλές" εποχές του 1980 που έτρεχε ο κόσμος σαν τρελαμένος με πάθος στις συγκεντρώσεις των κομμάτων τώρα ούτε ζωγραφιστούς δεν θέλει να τους δει κανένας και είναι κάτι που προκάλεσαν οι ίδιοι με την ανικανότητά τους σε όλα τα επίπεδα, την δίψα τους για εξουσία που δεν θα κορεστεί ποτέ και την ανείπωτη απληστία τους για χρήμα. Δεν μας αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι για την διακυβέρνηση της χώρας μας.

Ήρθε η ώρα που ο τροχός γύρισε και αύριο ο Ελληνικός λαός θα πάρει το αίμα του πίσω. Μας έκλεψαν τα πάντα μαζί με τα όνειρά μας και ήρθε η ώρα να πληρώσουν! Γι'αυτό σας θέλω δυνατούς ... Σήμερα πίνουμε ένα ποτό για να χαλαρώσουμε, κοιμόμαστε καλά για να είμαστε ξεκούραστοι και αύριο... Ατελείωτο σέξ. Γαμήστε τους αδέλφια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου