Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ένα ποτό για τον σχηματισμό :-)

Τελικά παραβίασα λίγο αυτά που υποστήριζα και παρακολούθησα την διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης από φορητή συσκευή (την λιώσαμε την μπαταρία) με λύσσα.

Δεν απολογούμαι όμως, γιατί όπως είδα όλοι γύρω μας είχαν το ίδιο ενδιαφέρον. Ακόμα και από διπλανά τραπέζια και πάγκους όσοι δεν είχαν συσκευές που τα κάνουν όλα (λέγε με iPhone και κινητά με λειτουργικό android) τους λέγαμε και μάλιστα με μεγάλη χαρα.

Αυτές οι εκλογές πέρα απο το ότι έβαλαν τον Έλληνα σε πολλές σκέψεις και έδωσαν ένα πολύ ξεκάθαρο μύνημα (πάρτε το μνημόνιο και φύγετε απο εδώ ...) δίδαξαν πολιτισμό και εγώ να πω την ταπεινή μου γνώμη, πρώτη φορά είδα τους ψηφοφόρους να λένε ανοικτά τι ψήφισαν όχι θέλοντας να παραβιάζουν το μυστικό της υπέρτατης έκφρασης της δημοκρατίας, αλλά καθαρά και μόνο επειδή ήταν πραγματικά υπερήφανοι και συνειδητοποιημένοι για αυτό που αποφάσισαν.

Παλαιότερα ξεγελούσαν και τις δημοσκοπήσεις και τα exit polls. Νομίζω πως αυτή την χρονιά ήταν αποφασισμένοι απο πρίν και ίσως ήταν η μόνη χρονιά που οι δημοσκόποι δεν έπεσαν τόσο έξω όσο σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.



Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ο σχηματισμός που ψήφισα χωρίς ιδιαίτερη προεκλογική προετοιμασία από άποψη χρόνου αλλά και από το γεγονός ότι ήταν σχεδόν αποκλεισμένος από όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα (πιθανώς τους θεωρούσαν αουτσάιντερ ;;) και επiδυκνείοντας προτοφανή πολιτικό πολιτισμό χωρίς σημαίες, φανφάρες κλπ, κατάφερε σχεδoν να μπεί στην βουλή με την πρώτη του εμφάνιση!!

Πίνω λοιπόν στην υγεία όλων όσων ίδρυσαν αυτό τον σχηματισμό, όλων όσων αφιέρωσαν ατελείωτες ώρες στην προετοιμασία του και φυσικά στην υγειά όλων των ομοϊδεατών μου που τον στήριξαν. Είμαστε πολλοί και θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι. Στις επόμενες εκλογές μπαίνουμε βουλή!!!!!

Στην υγειά μας συναγωνιστές :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου